Over ENS

ENS is gespecialiseerd en gecertificeerd in het aanleggen van koper en glasvezelbekabeling.

We kunnen u een compleet operationeel netwerk van design tot eindapparatuur afleveren en dit nadien ook onderhouden.

Over ENS

Het bedrijf is ontstaan eind 2013 en is opgericht door enkele vakbekwame collega's die elk met hun ervaring enkel maar een pluspunt konden betekenen voor ENS.

Het opbouwen en onderhouden van serverlokalen en datacenters behoort ook tot onze diensten.

Daarnaast hebben we ook expertise in het uitwerken, aanleggen en onderhouden van camera installaties. Ook voor algemene elektrische installatie, brand en inbraakdetectie en toegangscontrole kan u bij ons terecht. Dit zowel voor kantoor als industriegebouwen.

Voor het uitzoeken en herstellen van kabelbreuken kan u ook bij ons terecht. We hebben gespecialiseerde apparatuur dat iedere fout of breuk kan opsporen.

Hierdoor kunnen we de tijdspanne tussen beschadiging en herstel tot een minimum herleiden.

Kitlist E.N.S.

Om u te kunnen garanderen dat u over een volledig operationeel bekabelingssysteem kan beschikken na de werkzaamheden worden alle geplaatste aansluitingen uitgemeten met een Fluke Pentascanner, beter bekend als een netwerktester. We beschikken over meerdere Fluke DSX 5000 & 8000 testers die op gebied van koperbekabeling waarden tot 1000Mhz kan certificeren (Categorie 8).

Voor het uitmeten van glasvezelbekabeling kunnen we beschikken over een Fluke Certifiber module om uw glasvezelbekabeling op Loss-Length uit te meten en over een Fluke OTDR tester om fouten in uw glasvezelbekabeling op te sporen.

Al onze glasvezelbekabeling wordt afgewerkt met een fusie-las toestel, dit om u de garantie te geven dat er bij het plaatsen van de connectoren een zo klein mogelijk verlies wordt gegarandeerd. Op die manier kan u optimaal gebruik maken van uw glasvezelinstallatie.

Na de metingen van de installatie bezorgen we u een datasheet met daarop alle uitgemeten bekabeling zodat u over een garantie beschikt van een werkend netwerk.

Indien gewenst kunnen we u een garantiecertificaat bezorgen tot 25 jaar op uw bekabelingssysteem.