Over Ens

Historie van ENS

Het bedrijf is ontstaan eind 2013 en is opgericht door enkele vakbekwame collega's die elk met hun ervaring enkel maar een pluspunt konden betekenen voor E.N.S..
Door deze ervaring kunnen we de klant dan ook alles aanbieden wat hij verlangt. Gaande van de opmaak van een duidelijke en concurrentiële offerte tot het correct uitvoeren van uw projecten.

We dragen flexibiliteit hoog in het vaandel. Door ons flexibel op te stellen en ons te richten op uw planning, heeft u met ons steeds een partner waarop u kan vertrouwen.

'S nachts of in het weekend een panne? Geen probleem, E.N.S. staat voor u klaar. Mocht u interesse hebben in een samenwerking kan u ons steeds bereiken via mail.

 

Kitlist E.N.S.

Om u te kunnen garanderen dat u over een volledig operationeel bekabelingssysteem kan beschikken na de werkzaamheden worden alle geplaatste aansluitingen uitgemeten met een Fluke Pentascanner, beter bekend als een netwerktester. We beschikken over meerdere Fluke DSX 5000 & 8000 testers die op gebied van koperbekabeling waarden tot 1000Mhz kan certificeren (Categorie 8).

Voor het uitmeten van glasvezelbekabeling kunnen we beschikken over een Fluke Certifiber module om uw glasvezelbekabeling op Loss-Length uit te meten en over een Fluke OTDR tester om fouten in uw glasvezelbekabeling op te sporen.

Al onze glasvezelbekabeling wordt afgewerkt met een fusie-las toestel, dit om u de garantie te geven dat er bij het plaatsen van de connectoren een zo klein mogelijk verlies wordt gegarandeerd. Op die manier kan u optimaal gebruik maken van uw glasvezelinstallatie.

Na de metingen van de installatie bezorgen we u een datasheet met daarop alle uitgemeten bekabeling zodat u over een garantie beschikt van een werkend netwerk.

Indien gewenst kunnen we u een garantiecertificaat bezorgen tot 25 jaar op uw bekabelingssysteem.


Nederlands